Healing

– Spørgsmål og svar

Reiki healing

Jeg tilbyder fuldkrops reiki healing med eller uden chakrabalancering.
Reiki energien arbejder med hele dit system på 3 forskellige planer:
– Fysisk, med din krop og dermed med kropslig ubehag eller smerte.
– Psykisk med din tanker, fx med angst og stress.
– Spirituelt, ud fra det sted hvor du er i din spirituelle udvikling.

Under en healing fungere jeg som kanal for energien. Med mine hænder placeret forskellige steder på din krop, arbejder energien med dit system.

Hvad betyder Reiki?

Reiki betyder Universel Livsenergi. Den blev opdaget i Japan af Dr. Mikao Usui. – Reikiens første Stormester. Den Universelle livsenergi, er den jeg arbejder med når jeg healer. Jeg arbejder ud fra  de principper og metoder som findes i Usuis system for Reiki Healing. Gennem årene videreførte Usui hans viden, til andre og uddannede dem til Reiki healere og Reiki mestre. De indviede healere og mestre kunne så være kanaler for den universelle livsenergi, til healing af de mennesker der ønskede det.

Jeg indviet af min reiki mester, for at kunne være kanal for universelle livsenergi. Der er 7 led af mestre mellem – Fra Dr. Mikao Usui og til mig.

Hvordan arbejder Reiki?

Reiki energien arbejder som nævnt tidligere, på 3 planer, fysisk, psykisk og spirituelt. Reiki energien er intelligent. Den går ind i dit system og virker der hvor du har brug for det. Energien arbejder i hele din krop, hvor den skaber så meget ro og balance som muligt.

Mange oplever en dyb følelse af ro både under og efter healingen. Energien er meget afslappende og nogle falder i søvn under behandlingen – hvilket ikke har nogen betydning for Reiki energiens indvirkning. Studier har vist at hvilepulsen daler markant når man modtager Reiki healing.

Hvordan foregår en healing?

En session starter med en indledende samtale, omkring dine ønsker og forventninger til healingen. Selve healingen foregår liggende på en briks, fuldt påklædt og med et tæppe over dig, hvor jeg blidt og rolig placere mine hænder forskellige steder, både på forsiden og bagsiden af din krop.

Efter healingen har du mulighed for at ligge og slappe lidt af på briksen. Der er også mulighed for at vi kan tale sammen efter healingen.

Hvor foregår healingen?

Det vigtigst er at du føler dig velkommen. For mig har det stort betydning at der er ro og en god energi, når jeg arbejder med Reiki healing. Derfor har jeg valgt at indrette min udestue til formålet.

I udestuen har jeg opstillet en briks og har skabt de rolige omgivelser som jeg gerne vil arbejde i. Med tændte stearinlys, afslappende musik og en duft fra udvalgte æteriske olier.
Jeg behandler også fra lejede lokaler i Virum – ofte weekend eller helligdage.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det er dig der bestemmer, hvor mange behandlinger du ønsker. Nogle mennesker bruger healingen som selvforkælelse og kommer og får en enkelt healing, når de har behov for det og lyst til det.

Min erfaring og derfor også min anbefaling er, at når det handler om at arbejde i dybden med hele dit system, så kræver det mere end en enkelt behandling, derfor anbefaler jeg følgende:

– Ved akut opstået udfordringer – kan man forvente forbedringer efter 4-6 behandlinger. (fx ny opstået stress eller andre nyopstået ændringer i livet)

– Længevarende udfordringer kræver flere behandlinger.
(fx en angst du har levet med i mange år eller kronisk sygdom)

Efter omkring 8 – 12 behandlinger over 3 – 4 måneder kan man forvente forbedringer.

Alle mennesker er forskellige og reagerer forskelligt. Min erfaring er, at alle mærker en eller anden form for ændring, allerede efter 1. behandling.

Hvad er fjernhealing?

Når vi har mødt hinanden og du har modtaget din første healing, er det også muligt for mig at sende dig fjernhealing. Dermed kan du modtage healingen hjemme hos dig selv – efter aftale med mig. Dette fortæller jeg mere om, hvis fjernhealingen bliver aktuel.

Fjernhealingen tager 20 – 30 minutter.