Englekort Læsning

Gennem englekort læsning, modtager du guidning med udgangspunkt i dig og dit
liv. En samtale session med englekort, behøver ikke at ske fysisk i min klinik, men tilbydes også over telefonen.
Bliv klogere på hvordan jeg kan hjælpe dig gennem englekort læsning herunder.

Kontakt mig

Session med Englekort

Med englekort læsning vil du modtage en unik og meget kærlig guidning, med fokus på dig og dit liv, lige nu og her. Coaching med englekort vil altid tage udgangspunkt i din situation og hvad du har brug for, også selvom du måske ikke selv er klar over hvad dette kunne være.

Gennem vores samtale, ser jeg på dine unikke egenskaber og potentialer. Alt det som gør dig til noget helt specielt. Jeg ser på, hvad der glæder din sjæl, og oftest kommer vi også til at tale om, hvad din sjæl kalder på af forandringer.
Det kan være at du har brug for mere ro eller mere tid med dine kære. Det kan også være at du har brug for at skifte fokus, fra at tænke på andre og deres behov, til at tænke på dig selv og dine egne behov.

Med englekort læsning giver jeg dig nogle nye muligheder, åbner nogle døre og viser dig hvad du kan ændre og arbejde videre på.

Du skal altid sortere i informationen og gøre det, der føles rigtigt for dig.

Kærlig vejledning & hjælp fra universet

Med hjælp fra universet og den viden der er tilgængelig, sætter jeg særlig fokus på dit sjælskald og dine potentialer. Det der gør dig til noget helt specielt og unikt.

Jeg ser i et her og nu perspektiv, på hvad der ligger af muligheder ude i fremtiden for dig. Jeg belyser vinkler af dit liv, som du oftest ikke selv har tænkt over eller fået øje på. Vi taler om hvad din sjæl kalder på. Det kan for eksempel være mere ro, mere kærlighed eller mere omsorg. Der kan også gemme sig en kæmpe sjælspower, som du ikke er bevidst om og som bare venter på at blive lukket ud. Måske skal du i en helt anden retning i dit liv, end du selv havde tænkt.

Mulighederne er mange og alle mine sessioner er forskellige, fordi alle mennesker er unikke og fantastisk.

Jeg benytter mange forskellige salgs englekort og tager udgangspunkt i de smukke billeder, som der er på kortene. Bag de smukke motiver, gemmer der sig unikke beskeder og budskaber til dig.
Kærlige opfordringer til forandringer og bekræftelse på hvad du allerede lykkedes med, er altid en del af mine sessioner.

Du har under en session, mulighed for at stille spørgsmål eller bede om at jeg stiller ind på noget konkret.

Find svar med englekort læsning

Mine enkelort og den måde jeg bruger dem på, giver dig et nyt billeder og en anderledes måde at anskue selvudvikling på.

Ønsker du at finde svar, at skabe ændringer eller er du blot nysgerrig på hvad der ligger af muligheder for dig, så kan en englekortsession, give dig et nyt spirituelt og ikke mindst kærligt perspektiv på livet.

Er du åben for at der findes svar og budskaber fra universet, som du kan have gavn af at høre og mærke, så er du hjertelig velkommen til at booke en session hos mig. Det vigtigste for mig er at du går fra sessionen med nye perspektiver, med en følelse af at du er blevet set og hørt og at der venter en fantastisk fremtid forude.

Skriv til os

20830887