Regressionsterapi

Regressionsterapi er en fascinerende og ofte misforstået form for terapi, som dykker ned i fortiden for at løse nutidens problemer. Hos Sjælshealing kan du modtage regressionsterapi nær København.
Læs mere om forløbet herunder.

Kontakt mig

Din unikke Sjælsrejse med regressionsterapi

I regressionsterapi tager vi med din sjæl på rejse. Tilbage til din tidlige barndom i dette liv eller til et tidligere liv. På rejsen søger vi forklaringer på dine udfordringer.

Møder du den samme udfordringer i dit liv, den samme problematik, igen og igen? Har du en uforklarlig fobi eller udfordringer med din måde at tænke på eller reagere på i en given situation? Så er det muligt at finde forklaringer og forståelse gennem regressionsterapi. Nogle oplevelser fra tidligere liv, bærer vi ubevidst med os i det her liv. Det kan spænde ben for vores udvikling eller vores ønske om at skabe ændringer i livet.

Målet for denne rejse er at forløse de negative tanker, følelser og handlemønstre, som er forbundet med dine udfordringer. Gennem regressionsterapien kan du finde svar på dine automatiserede måder at handle eller føle på, i en given situation. De svar du finder, kan skabe nye forståelser og en ny bevidsthed omkring dine udfordringer. Med denne nye viden har du mulighed for at skabe ændringer i dit liv.

Sådan foregår regressionsterapi

I fællesskab finder vi ud af, hvilken udfordring du søger svar på. Du behøver altså ikke være afklaret, når du booker en session. Vi starter med en samtale, og når du er klar og føler dig tryg, foregår resten af terapien på briksen.

Jeg er med dig hele vejen og guider dig igennem dit tidligere liv. Du skal vide at din underbevidsthed altid vil beskytte dig og du vil aldrig opleve mere end du kan bære.

Når terapien er afsluttet, arbejder den i dit system de næste 2-3 uger. Hvorefter jeg tilbyder en opfølgende samtale over telefonen. Her har du mulighed for at stille spørgsmål og fortælle hvordan du har haft det siden du modtog terapien.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig og høre mere om regressionsterapi.

Fordele ved regressionsterapi

  • Emotionel healing: Hjælper med at løse gamle følelsesmæssige sår og traumer.
  • Forståelse af adfærdsmønstre: Giver indsigt i, hvorfor vi gentager bestemte adfærdsmønstre.
  • Fysisk helbredelse: Alle fysiske symptomer er oftest forbundet med følelsesmæssige traumer. Regressionsterapi kan hjælpe med at adressere disse.

Læs om andres oplevelser med regressionsterapi

Sara kom til mig for at finde svar på, hvad årsagen kunne være til hendes behov for kontrol.
En udfordring som Sara har haft, helt tilbage fra hendes barndom.
Efter en god samtale om Saras liv her og nu, blev det tydeligt for både Sara og jeg, at
kontrollen fyldte meget i hendes liv og i mange aspekter af hendes hverdag. Mangel på
kontrol bragte både angst og stress, ind i Saras hverdag.

I fællesskab formulerede Sara og jeg følgende spørgsmål, som terapien omhandlede:
“Hvad er baggrunden for mit behov for kontrol?”

Du kan læse om hele Saras forløb med regressionsterapi her.

Skriv til os

20830887