Regressionsterapi

Regressionsterapi er en terapiform som arbejder med det ubevidste.

De oplevelser som vores krop og sjæl bærer på, både i den tidlige barndom men også i tidligere liv, kan have betydning lige nu og her.

Nogle af oplevelserne, bærer vi med os uden at være bevidste om det. Disse oplevelser kan have stor betydning i vores liv, måden vi er på og måden vi oplever omverden på.

En regressionsterapi kan arbejde med dine ubevidste mønstre, handlinger og give dig mulighed for at finde nogle af de årsager, som kan ligge til grund for dine handlinger og dine tanker.

Bedre forståelse af din krop

Når årsagerne bliver belyst for dig, skabes der også en forståelse for mønstrene og oplevelserne af dig selv og din omverden. Den forståelse kan være med til at give dig muligheden for at lave ændringer i dit liv. Du kan få en bedre forståelse af din krop og dine reaktionsmønstre, så du kan blive bedre til at navigere rundt i dine følelser. Sommetider kan det være svært af finde en årsag eller en forklaring, det kan en terapi hjælpe dig med.

I regressionsterapierne kan du måske finde svar på nogle af de ting, som du altid har undret dig over, men aldrig har kunne finde svar på. Det kunne for eksempel være en fobi du altid har haft, men der ikke umiddelbart er nogle forklaring på, i det her liv.

En mulighed er, at det kan stamme fra oplevelser i tidligere liv, som din sjæl ikke har sluppet og som du reagerer på nu og her.

Hvad sker der under terapien?

Under terapien, forløses de uhensigtsmæssige mønstre, forbier og tanker, helt tilbage i et tidligere liv eller i din tidlige barndom. Forløsningen sker der hvor du har lagret den information/antagelse, som ikke er hverken hensigtsmæssig eller brugbart for det liv du lever her og nu.

Regressionsterapien kan hjælpe dig med at slippe det, som ikke tjener noget formål længere.

Når du vælger at gå i regressionsterapi hos mig, så finder vi i fælleskab frem til, hvad du har brug for og hvad du ønsker at få svar på. Så du behøver ikke være helt afklaret med, hvad vi præcis skal se på i en terapi, det kan vi sammen stille skarpt på. Det du ønsker at gå i terapi på, formulere vi til et spørgsmål som du så går i terapi, for at finde svaret på.

Når du er klar og føler dig tryg, så foregår terapien på briksen.

Din underbevidsthed beskytter dig og lader dig ikke opleve mere end du kan rumme.

Jeg guider dig

Jeg guider dig igennem hele forløbet og afslutter terapien, når du har fået de svar der er til dig, lige netop den dag og ud fra det spørgsmål, som du er gået i terapi på.

Jeg tilbyder dig en opfølgende samtale, per telefon, efter 2-3 uger, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og fortælle hvordan du har det og har haft det siden terapien.

Saras første oplevelse med regressionsterapi:

Sara komme til mig for at finde svar på, hvad årsagen kan være til hendes behov for kontrol.
Det er et behov som Sara kan mindes at hun har haft, helt tilbage fra hendes barndom.

Efter en god samtale om Saras liv her og nu, bliver det tydeligt for både Sara og jeg, at kontrollen fylder meget i hendes liv og i mange aspekter af hendes hverdag. Mangel på kontrol bringer både angst og stress, ind i Saras hverdag.

I fællesskab formulere Sara og jeg følgende spørgsmål:

“Hvad er baggrundet for mit behov for kontrol?”

Sara kommer på briksen, får lagt et tæppe over sig, jeg placere mine hænder på Sara og så går vi i gang.

Sara beskriver hendes oplevelse sådan her:

Da jeg gav slip på mine tanker og slap ideen om at det ikke var muligt for mig at gå i regressionsterapi, så skete der noget.

Jeg havde en oplevelse af at være placeret i et lille lukket rum og ude omkring mig, kunne jeg høre skud fra geværer.

Maria guidede mig til at komme ud fra mit gemmested og søge ly et andet sted.

På vej fra mit gemmested og ind på hospitalet hvor jeg arbejdede som sygeplejeske, blev jeg ramt af et skud i min højre overarm. Skuddet strejfer mig og jeg mærkede en øjeblikkelig smerte. Maria var hurtig til at reagere og healede min overarm, så den fysiske smerte forsvandt.

Jeg søgte ly på hospitalet og resten af dagen, passede jeg mit arbejde som sygeplejeske. Jeg havde ansvaret for de syge børn, som jeg nød at passe på.

Maria guidede mig tilbage i tiden, i det liv jeg var nede i.

Min tidlige barndom

Helt tilbage til min tidlige barndom, hvor jeg sammen med min familie arbejdede som slaver på en bomuldsplantage. Da min far faldt om og døde af udmattelse, besluttede jeg mig for at flygte fra bomuldsplantagen.

Jeg efterlod min gamle syge mor og min lillebror som ikke ville med mig.

Jeg sneg mig ind på et stort skib, hvor jeg gemte mig i lastrummet og stjal lidt tøj, så jeg ikke var til at genkende.

Jeg ankom til en storby, hvor jeg slog mig ned og fik arbejde på hospitalet som sygeplejeske.

Tilbage til tidspunktet, hvor jeg er blev skud, tog jeg om aftenen hjem til mit lille hus. Jeg mærkede at jeg bliver utilpas og fik en flad og slap fornemmelse i min krop. Jeg var de næste dage ude af stand til at rejse mig fra min seng, en af de følgende nætter, døde jeg af koldbrand, fra skudsåret i min skulder.

Maria guider mig

Maria guider mig til, da min sjæl havde forladt min krop, at vælge et tidspunkt i det liv jeg lige havde levet, hvor jeg havde mulighed for at tage et andet valg, gå en anden vej og dermed ændre min skæbne og mit tidlige dødsfald.

Jeg valgte det tidspunkt hvor jeg blev skudt i skulderen. Jeg valgte at få behandling for mit skudsår af en dygtigt læge, der arbejder på sammen hospital, som jeg selv.

På den måde overleve jeg og jeg fik tilmed en mand, børn og børnebørn og forlod livet, som en ældre dame, mæt af dage og med ro i sjælen.

Man kan sige jeg fik lov til at ændre min skæbne og dermed lov til at opleve hvordan mit liv så blev.

Maria spurgte derefter ind til, hvad jeg skulle lære af det liv jeg lige har været nede i. Jeg svarede at, min læring i det pågældende liv, klart var at jeg skulle hjælpe mig selv før jeg kunne hjælpe andre.

Samtidig var det en forsikring om at livet ikke er farligt, der sker ikke noget farligt. Alt er roligt og jeg har ikke noget at være bange for.

Kontrol er ikke nødvendigt – livet går sin gang under alle omstændigheder. Jeg er beskyttet.

Jeg fik en følelse af hvor vigtigt det er at passe på mig selv og at mit største ansvar er overfor mig selv og ikke overfor andre mennesker.

Jeg fik en følelse af at være elsket og hvor vigtigt det er at jeg elsker og ikke bruger min energi på at være bange.

Maria sikrede sig at jeg var helt okay og afslutter terapien med at lade en masse tilgivelse, lys og kærlighed, flyde ind i hele min krop og jeg gik fra Maria, med en følelse af lethed og en ro helt dybest indeni.

Efter nogle uger, talte Maria og jeg sammen i telefon.

Det var svært at sætte ord på oplevelsen. Jeg synes selv at det hele lød ret vildt og til tider svært at tro på, men ikke desto mindre kunne jeg mærke en ændring i mig selv.

Jeg havde følt mig mindre stresset

Jeg havde følt mig mindre stresset og mindre angst. Jeg havde accepteret at jeg ikke altid kunne have kontrol over alting og jeg forsøgte hver dag, at sige til mig selv, at verden ikke er farlig – alt er godt.

Det resonerede virkelig i mig, det med at passe på mig selv, før jeg kan passe på andre. Det forsøger jeg nu at gøre.

Jeg vil klart anbefale andre at gå i Regressionsterapi hos Maria.

Jeg har haft en vild og intens oplevelse, hvor jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Samtidig med, at jeg ligesom føler mig fyldt op med ro, efter at have været på briksen hos Maria.

Så bøvler du med noget der er svært at finde årsagen til, så kan en regressionsterapi måske bringe klarhed til dig.