Fortællinger om regressionsterapi

Kontakt mig

Mine kunder fortæller om deres regressionsterapi

Jeg har herunder samlet en række fortæller mig mine kunders oplevelser med regressionsterapi.

Saras første oplevelse med regressionsterapi

Da jeg gav slip på mine tanker og slap ideen om at det ikke var muligt for mig at gå i regressionsterapi, så skete der noget. Jeg havde en oplevelse af at være placeret i et lille lukket rum og ude omkring mig, kunne jeg høre skud fra geværer.

Mariaelina guidede mig til at komme ud fra mit gemmested og søge ly et andet sted. På vej fra mit gemmested og ind på hospitalet, hvor jeg arbejdede som sygeplejerske, blev jeg ramt af et skud i min højre overarm. Skuddet strejfer mig og jeg mærkede en øjeblikkelig smerte. Mariaelina var hurtig til at reagere og healede min overarm, så den fysiske smerte forsvandt.

Jeg søgte ly på hospitalet og resten af dagen, passede jeg mit arbejde som sygeplejerske. Jeg havde ansvaret for de syge børn, som jeg passede på.

Mariaelina guidede mig tilbage i tiden, i det liv jeg var nede i.

Min tidlige barndom

Helt tilbage til min tidlige barndom, hvor jeg sammen med min familie arbejdede som slaver på en bomuldsplantage. Da min far faldt om og døde af udmattelse, besluttede jeg mig for at flygte fra bomuldsplantagen.
Jeg efterlod min gamle syge mor og min lillebror som ikke ville med mig.
Jeg sneg mig ind på et stort skib, hvor jeg gemte mig i lastrummet og stjal lidt tøj, så jeg ikke var til at genkende. Jeg ankom til en storby, hvor jeg slog mig ned og fik arbejde på det lokale hospital som sygeplejerske.

Tilbage til tidspunktet, hvor jeg er blev skudt, tog jeg om aftenen hjem til mit lille hus. Jeg mærkede at jeg blev utilpas og fik en flad og slap fornemmelse i min krop. Jeg var de næste dage ude af stand til at rejse mig fra min seng, en af de følgende nætter, døde jeg af koldbrand, fra skudsåret i min skulder.

 

 

Mariaelina guider mig

Mariaelina guider mig til, da min sjæl havde forladt min krop, at vælge et tidspunkt i det liv jeg lige havde levet, hvor jeg havde mulighed for at tage et andet valg, gå en anden vej og dermed ændre min skæbne og mit tidlige dødsfald.
Jeg valgte det tidspunkt hvor jeg blev skudt i skulderen. Jeg valgte at få behandling for mit skudsår af en dygtigt læge, der arbejder på sammen hospital, som jeg selv.

På den måde overlevede jeg og jeg fik tilmed en mand, børn og børnebørn og forlod ”det nye liv”, som en ældre dame, mæt af dage og med ro i sjælen.
Man kan sige jeg fik lov til at ændre min skæbne og dermed lov til at opleve hvordan mit liv så blev. Det ændrede mine følelser omkring det liv.
Mariaelina spurgte derefter ind til, hvad jeg skulle lære af det liv jeg lige har været nede i. Jeg svarede at, min læring i det pågældende liv, klart var at jeg skulle hjælpe mig selv før jeg kunne hjælpe andre.
Samtidig var det en forsikring om at livet ikke er farligt, der sker ikke noget farligt. Alt er roligt og jeg har ikke noget at være bange for.

Kontrol er ikke nødvendigt – livet går sin gang under alle omstændigheder. Jeg er beskyttet.

Jeg fik en følelse af hvor vigtigt det er at passe på mig selv og at mit største ansvar er overfor mig selv og ikke overfor andre mennesker.
Jeg fik en følelse af at være elsket og hvor vigtigt det er, at jeg elsker og ikke bruger min energi på at være bange.
Mariaelina sikrede sig at jeg var helt okay og afslutter terapien med at lade en masse tilgivelse, lys og kærlighed, flyde ind i hele min krop og jeg gik fra Mariaelina, med en følelse af lethed og en ro helt dybest inde i mig selv.

Efter nogle uger, talte Mariaelina og jeg sammen i telefon.
Det var svært at sætte ord på oplevelsen. Jeg synes selv at det hele lyder ret vildt og til tider svært at tro på, men ikke desto mindre kan jeg mærke en ændring i mig selv.
Jeg føler mig mindre stresset og mindre angst. Jeg har ligesom accepteret at jeg ikke altid kan have kontrol over alting og jeg forsøger hver dag, at sige til mig selv, at verden ikke er farlig – alt er godt.
Det resonerede virkelig i mig, det med at passe på mig selv, før jeg kan passe på andre. Det forsøger jeg nu at gøre.
Jeg vil klart anbefale andre, at gå i Regressionsterapi hos Mariaelina.

Jeg har haft en vild og intens oplevelse, hvor jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Samtidig med, at jeg ligesom føler mig fyldt op med ro, efter at have været på briksen hos Mariaelina.
Så bøvler du med noget der er svært at finde årsagen til, så kan en regressionsterapi måske bringe klarhed til dig.

Skriv til os

20830887