Chakrabalancering

Jeg tilbyder chakrahealing med udgangspunkt i de syv hovedchakra. Gennem min praktisering med chakrabalancering, kan jeg hjælpe med at bringe dit chakrasystem i balance.
Læs mere herunder om hvorfor chakrahealing kan være den rette behandling for dig.

Kontakt mig

Skab balance i kroppen med chakrahealing

Der findes mange forskellige chakra og mange forskellige teorier omkring kroppens mange chakra. Chakrahealing fokuserer på at balancere og harmonisere kroppens syv hovedchakraer. Chakraerne er energicentre, som spiller en afgørende rolle i vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige sundhed. Når chakraerne er i balance, oplever vi større velvære og harmoni.

Jeg beskæftiger mig med de syv hovedchakraer:

  1. Muladhara chakra – Rod chakra
  2. Swadhishtana chakra – Hara chakra
  3. Manipura chakra – Solar Plexus chakra
  4. Anajata chakra – Hjerte chakra
  5. Vishuddha chakra – Hals chakra
  6. Ajna chakra – Pande/det tredje øje chakra
  7. Sahastrara chakra – Krone chakra

De syv chakra påvirkes af dine omgivelser og også af dine egne følelser og tanker. Der kan Derfor opstå ubalance i et eller flere chakra. De syv chakra har fysisk, psykisk og spirituelindvirkning på dig som menneske og derfor kan det mærkes når de er i ubalance.

Med chakrahealing kan jeg hjælpe dig tilbage i balance og harmoni.

 

Sådan foregår chakrahealing

Når du besøger mig for chakrahealing, er min vigtigste opgave at du føler dig tryg og i rare omgivelser. Har du derfor spørgsmål forud for din behandling, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Chakrahealing, eller chakrabalancering, foregår på briksen, hvor jeg placerer mine hænder omkring de syv chakra. Balanceringen kan understøttes af krystaller og olier, men det afhænger af, hvad du føler dig bedst tilpas med.

Gennem chakrahealing og chakrabalancering, frigives blokeringer, og energien begynder at flyde mere frit gennem dine chakraer, hvilket fører til forbedret velvære. Gennem balancering, søger jeg at skabe mest muligt balance i alle syv chakra.

Kontakt mig og bestil tid til din næste chakrahealing.

Chakrabalancering med olie & krystaller

Chakrahealing kan foregå både med eller uden krystaller og æteriske olier. Det afhænger af, hvad du har mest lyst og behov for. Æteriske olie og krystaller har deres helt egen vibration, som kan bruges under chakrabalancering og chakrahealing.

Jeg vejleder dig gerne i hvilken form for chakrahealing, som kunne være den rette for dig.

Undervejs, fortæller jeg dig om hvert enkelt chakra, som du så har mulighed for at reflektere over dem, mens du nyder duften af olierne og mærker energien fra krystallerne. Der er ingen forventninger til dig. Du har muligheden for at slappe af, lukke øjnene og mærke roen.

Jeg ønsker at skabe en behagelig og rolig stund for dig på briksen. Chakrabalancering, både med eller uden olier og krystaller, giver dig mulighed for at slappe af, trække vejret helt ned i maven og bare være.

Hvis du ønsker det, kan jeg efterfølgende fortælle dig hvad jeg fornemmer omkring dine chakra og rådgive dig i din videre rejse. Vi kan tale lidt mere om de forskellige chakras betydning og hvilken indvirkning de har på dig og dit system.

Du er selvfølgelig velkommen til at stille alle de spørgsmål du måtte have.

Skriv til os

20830887