Chakrabalancering

Alt levende har en vibration – ligesom dine 7 hovedchakra også har deres helt egen vibration.

Chakrabalancering
– med eller uden olie og krystaller

Der findes mange forskellige chakra og mange forskellige teorier omkring kroppens mange chakra. Jeg beskæftiger mig med de 7 hovedchakra:  Rod, hara, solar plexus, hals, pande og krone.

Disse 7 chakra påvirkes af dine omgivelser og også af dine egne følelser og tanker. Der kan derfor opstå ubalance i et eller flere chakra. De 7 chakra har fysisk, psykisk og spirituel indvirkning på dig som menneske og derfor kan det mærkes når de er i ubalance.

Med hjælp fra Reiki energien, forsøger jeg at skabe mest muligt balance i hvert af dine chakra og skaber derigennem også forbindelse imellem dine chakra.

Hvordan foregår en chakrabalancering?

Chakrabalanceringen foregår på briksen, hvor jeg placere mine hænder omkring dine 7 hovedchakra. Jeg mærker efter hvordan dine chakra “arbejder”, hvilket kan give en indikation af hvad der rør sig i dit liv.

Du vil under hele balanceringen, modtage healing via Reiki energien, som er med hele vejen. Jeg starter med healing af dit ansigt og slutter med healing af dine fødder, og energien vil arbejde med os, fra start til slut.

Balanceringen går i dybden og arbejde med hele dit system på alle 3 planer både fysisk, psykisk og spirituelt.

Balancering med olie og krystaller

Alt levende har en vibration – ligesom dine 7 hovedchakra også har deres helt egen vibration. Derfor påvirkes dine chakra af alt omkring dig.

Æteriske olie og krystaller har også deres helt egen vibration, som kan bruges under chakrabalanceringen. Derfor kan du tilvælge at jeg benytter 7 smukke krystaller og 7 lækre og rene æteriske olier, under balanceringen.

Balanceringen foregår på samme måde, som den gør uden krystaller og olier, Forskellen er at jeg under denne form for balanceringen, vil placere en krystal af gangen, på hvert af dine 7 chakra og samtidig lade sig dufte til en af de 7 æterisk olier.

Desuden vil jeg undervejs, fortælle dig lidt om hvert enkelt chakra, som du så har mulighed for at reflektere over, mens du nyder duften af olierne og mærker energien fra krystallerne. Der er ingen forventninger til dig. Du har muligheden for at slappe af, lukke øjnene og mærker roen.

Det er en meget behagelig og rolig stund på briksen.

Begge former for balancering giver dig mulighed for at slappe af, trække vejret helt ned i maven og bare være.
Balanceringen vare ca. 60 minutter (både med og uden krystaller)

Hvis du ønsker det, kan jeg efter begge former for balancering, fortæller dig hvad jeg fornemmer omkring dine chakra. vi kan tale lidt mere om de forskellige chakras betydning og hvilken indvirkning de har på dig og dit system.

Du er selvfølgelig velkommen til at stille alle de spørgsmål du måtte have.